Tegning og natur

Jeg tager imod opgaven – at tegne både det nøgtern beskrivende af et kendt eller ukendt emne af flora eller fauna. Researcher emnets bredde eller finder den poetiske stemning, der beskriver en ide. Kontakt
Opgaver med tegning sætter jeg også selv igang fordi jeg er nysgerrig efter at se en sammenhæng, eller om noget ukendt kan blive et emne jeg kender godt… f.eks. træer – der er tegnet 267 arter til nu. Nogle gange viser det sig at føre til en ny opgave eller et nyt emne, måske blomsterarter.

Tegneundervisning tegning er noget som de fleste kender fra barnsben og nogle fortsætter at udvikle tegning til et sprog, der kommunikerer oplevelser og giver klarhed for noget helt konkret synligt. Andre skrive sig videre ind i sproget, sætter virkeligheden på tal og geometri, der alle samler sig til måder at vise virkeligheden på. Jeg kan kan give dig redskab og metode til langsomt at komme videre med den tegning du er i gang med eller starte forfra med de motiver du gerne vil tegne fra din virkelighed.

67 trætegninger. Møbelsnedkernes træbog 1,2,3
Bogdesign. Cases Grafisk design Tegning
Mange blomster
Mønster Tegning
Tegneundervisning
Tegning
Tegninger af svampe
Tegning
Blomsterhav
Tegning
Blomsterark
Tegning
100 træer til bog og “Kuglebanen til det offentlige rum…”
Bogdesign. Cases Grafisk design Tegninger fra naturen
Kulørte dobbelttegninger
Tegning
Madopskrift illustreret med ingredienser
Tegning
PROJEKT: 100 træer til 100 drejede trækugler
Bogdesign. Cases Tegning
Iagttagelsestegning. Tang set på en strand
Tegning Tegninger fra naturen
Børnenes Museum 2010. Arbejdstegninger til re-design af rum
Koncept. Cases Tegning