Tegninger

Nogle opgaver med tegning sætter jeg selv igang fordi jeg er nysgerrig efter at se og skabe en sammenhæng, eller at udforske et emne jeg kender godt men vil kende bedre. Nogle gange viser nysgerrigheden sig at føre til en ny opgave, et nyt emne som kommer til mig ude fra.
Den nye opgave tager jeg imod og løser. – det kan være at tegne et kendt eller mig ukendt emne, af flora eller fauna. Det ukendte researcher jeg grundigt, for at finde dets bredde, særlige karakter eller den poetiske stemning, der skal til for at beskrive emnet, ideen, projektet …


Tegneundervisning tegning er noget som alle kender fra barnsben og nogle fortsætter at udvikle til et tegnet sprog, der kommunikerer oplevelser og giver klarhed for noget helt konkret synligt. Andre skriver sig videre ind i sproget, eller sætter verden på tal og i geometri, der alle samler sig til måder at vise virkeligheden på.
Jeg kan kan give dig redskab og metode til langsomt at komme videre med den tegning du er i gang med eller starte forfra med de motiver du gerne vil tegne fra din virkelighed.

Originaltegninger eller print på bestilling
Tegninger fra naturen
Blomsterhav
Tegning
Tegneudervisning
Tegning
100 træer til bog og “Kuglebanen til det offentlige rum…”
Bogdesign. Cases Tegning
Møbelsnedkernes træbog, bind 1,2,3
Bogdesign. Cases Grafisk design Tegning
Tegninger af svampe
Tegning
Blomsterark
Tegning
Kulørte dobbelttegninger
Tegning
Madopskrift illustreret med ingredienser
Tegning
PROJEKT: 100 træer til 100 drejede trækugler
Tegning
Iagttagelsestegning. Tang set på en strand
Tegning Tegninger fra naturen
Børnenes Museum 2010. Arbejdstegninger til re-design af rum
Koncept. Cases Tegning