Kontakt


Tegnestuen Neel Dich Abrahamsen
CVR: 17302302
Vodroffs Tværgade 2. DK-1909 Frederiksberg C
Kontakt: neel@dichabrahamsen.dk

Uddannelse og elevtid


1990-1982 Elevtid: Tegning, farve og form v. S. Ekengren, landskabsmaler. Kungliga Konsthögskolan, Stockholm.
1985-1981 Uddannet: Skolen for Brugskunst [Danmarks Designskole], afgang fra Tegning og grafik, København.


Om mig Generelt befinder jeg mig i en arbedjssituation godt når der er mange elementer der skal samles for at udgøre en enhed i sidste ende.
Samarbejde Jeg samarbejder, nøgternt og intuivtivt med mange forskellige kundegrupper eller enkeltpersoner om opgave-løsning.
Arbejdsform Når jeg finder frem til design og æstetik for opgaven – er min arbejdsform mere tilbagetrukket og koncentreret om at samle trådene.Om Mig


Siden 1993 har jeg løst opgaver som grafisk designer og tegner fra egen tegnestue. Min tilgang til opgaven er at finde en klar linje, som jeg kan forme til et enkelt visuelt og æstetisk udtryk. Generelt er jeg orienteret i bredden og samler viden, indtryk og ideer for at have mest muligt at skabe et koncentreret udtryk ud fra.
2014 begyndte jeg at undervise i iagttagelsestegning for hold og privat og arbejder samtidigt med tegninger og farve som originaler.

Tegnestue, undervisning og bog


2023 Bogudgivelse “Tegn, det du ser” Gyldendal, 2023.
202?-2014 Tegneundervisning,
privatundervisning. I hold 2020-2015
202?-2000 Tegnestuen NDA, Frb C.
1995-2000 Tegnestuen le&neel, Østerbro.
1995-1993 Tegnestue, Frederiksberg.
1998-1990 Freelance. Kulturformidling. Teater


Opgaver udført fra min tegnestue – resumé


Bogarbejde Tilrettelægning, sats, omslag og udstyr. Illustration, tegning. Priciplayout til serie. Fiktion og fakta.
Grafisk linie Linje for mindre virksomheder og projekt: fra logo, papirlinie, skiltning, farvekodning til www.design/-tilrettelægning, teknik ved La Boite.
Form og koncept Samlet udtryk på flere medier, form, dekoration, farve og grafik. Basen er teamwork på tværs af faggrænser.
Tegning, mønstre og farve bruges i en enkelt opgave, et bogdesign, en serie. I formidling af et emne, som udstillingsgrafik, grafisk dekoration og farve i rum.

Nye opgaver modtages


Priser. Kontakt mig for faste priser på bogarbejde og grafiske opgaver. Tilbud udarbejdes på base af indledende orientering om en større opgaves omfang.

Produktion. Arbejder på grafiske opgaver med dtp frem til produktion og trykstart. Anvender faste underleverandører eller nye, der vælges ud fra håndværksmæssig høj kvalitet, der samlet er opgavens ramme.