Kontakt

Tegner og grafisk designer

––––––––––––––––––––––
Kontakt neel@dichabrahamsen.dk
––––––––––––––––––––––
Tegnestuen Neel Dich Abrahamsen
Vodroffs Tværgade 2
DK-1909 Frederiksberg C
CVR: 17302302
––––––––––––––––––––––
Tegnestuen er hvor jeg bor, Frb C siden 1993, afbrudt 1995-2000, le&neel, Kbh Ø.

Grafik. Jeg tager løbende imod forskellige typer af opgaver indenfor grafik, tilrettelægning, redigering og tegning med grafisk dekoration, der løses i tegnestuen eller som projektansat. Jeg går ind i en kendt eller en ukendt sammenhæng med samme vilje til at vise, hvordan opgave kan løses med klar æstetik.

Tegning. Bogen “Tegn det du ser” er en samling af viden omkring tegning , der i en struktureret form, der giver en ramme og inspiration til tegnestudiet.

Tegneundervisning Underviser i iagttagelsestegning. Se blog.

–––––––––––––––––––––––––––.
–––––––––––––––––––––––––––.


Om mig Generelt befinder jeg mig i en arbedjssituation godt når der er mange elementer der skal samles for at udgøre en enhed i sidste ende.
Samarbejde Jeg samarbejder, nøgternt og intuivtivt med mange forskellige kundegrupper eller enkeltpersoner om opgave-løsning.
Arbejdsform Når jeg finder frem til design og æstetik for opgaven – er min arbejdsform mere tilbagetrukket og koncentreret om at samle trådene.Skole, elevtid og tegnestue

2023 “Tegn, det du ser” Gyldendal, 2023. Forfatter, tegner, grafiker til bogen.
202?-2015 … fortsat.
Undervisning i tegning, privat ved Søerne og i hold eller workshop på anden lokation.
202…-1993 … fortsat.
Tegnestue for grafisk design og bogarbejde til forlag, museer og private. Illustrationer, emner af natur. Tegning, mønstre og farve.
1998-1990 Kulturformidling. Teatergrafik til performanceteater.
1990-1982 Elevtid: Tegning, farve og form v. Sture Ekengren, landskabsmaler. Underviser ved kungliga Konsthögskolan, Stockholm, S.
1985-1981 Afgang fra Skolen for Brugskunst, Afd for Tegning og grafik, København [Danmarks Designskole].
Lærere på SfB: Karl V. Larsen, Helge Kühn, Gunnar Hossy, Maria Lüders.
––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––

Opgaver udført fra tegnestue

Bogarbejde Tilrettelægning, sats, omslag og udstyr. Illustration, tegning til fiktion og fakta. Forhåndstilrettelægning af serie.
Grafisk linie Linje for mindre virksomheder og projekt: fra analog linje, logo, farvelinie, skiltning til www.design/-tilrettelægning af sidens historie., teknik ved La Boite
Grafisk koncept til at udgøre stemningen og identitet i et samlet udtryk på flere medier. Basen udgår fra et godt teamwork på tværs af faggrænser.
Tegning, mønstre og farve En samlet tone udføres til bogarbejdets udstyr eller til udstillingens formidling, som analog tegninger i sig selv eller bearbejdet digitalt til grafisk dekoration, i en afstemt farveskala og et mønster f.eks til beskrivelse af en tidsperiode.
––––––––––––––––––––––––––
Nye opgaver – velkommen:
––––––––––––––––––––––––––
Priser Kontakt mig for faste priser på bogarbejde og grafiske opgaver.
Tilbud gives på base af indledende orientering om opgavens omfang og karakter.
–––––––––––––––––––––––––––
Produktion. Arbejder med dtp frem til produktion og trykstart, med faste underleverandører eller den nye, der vælges ud fra håndværksmæssig høj kvalitet, der samlet er opgavens ramme.
––––––––––––––––––––––––––––


–––––––––––––––––––––––––––.