Bogarbejde, grafisk linje og form

Bogarbejde

Jeg har siden 1993 arbejdet med bøger i form af omslag, tilrettelægning og som forhåndstilrettelægning til serier og selve helheden af bogens udtryk, med brug af billed, farve og typografi til at skabe en klar stemning omkring indholdet. De forskellige genrer jeg arbejder med, og modtager opgaver indenfor, er fiktion, fakta, poesi, memoirer, skolemateriale, årsrapporter eller festskriftet til den særlige lejlighed. Arbejdet med sats og billede udarbejdes – klart til tryk.

Grafisk linje

Når et portræt er opfattet gennem at lytte og forstå en sammenhæng, er opgaven jeg løser, at finde en grafisk klarhed der kan give genkendelse for virksomhed eller projekt. Jeg former med enkel klassisk æstetik en gennemgående linje for logo, papirlinje, skiltning, farvekode, foldere, tryksager. Linje for www’s udtryk tilrettelægges så det er en del af projekt, virksomhed, den udøvende kunst- og håndværkers ide og arbejde.
Opgaver modtages af bogarbejde, grafisk linje, koncept

Grafik og form

I den sjældne opgave hvor jeg engageres til et projekt af bredspektret art, deltager jeg i ideudvikling af et projekt, i et teamwork omkring fakta, hvor jeg til den endelige formidling, medvirker ved at lægge vægt på den visuelle fortælling så fakta vises med samstemte materialer, billede, farve og poesi. Projekter jeg har arbejdet med er samlet af æstetik omkring fakta, materialer, farvekode for rum og objekter og med grafiske form der samler billede, illustration med stilhistorisk grafisk dekoration.